PROIZVODI

Naš široki proizvodni asortiman uključuje komercijalnu kartonsku i papirnatu ambalažu na različitim vrstama materijala, kaširanu ambalažu, lutrijski program, papirnate etikete, fleksibilne etikete iz role (PP, PE, SLIV), etikete od samoljepljivog papira i folija iz role ili arka, marketing materijala, uredskih materijala, vrećice i vreće (0.2kg do 50kg) te tiskanje i izdavanje knjiga. Na većini naših materijala imamo mogućnost tiska s različitim folijama, utiskivanja (preganja), numeracije, holograma, UV, mat i sjajnih lakova, plastifikacije te Brailleovog pisma.

 

KOMERCIJALNA KARTONSKA I PAPIRNATA AMBALAŽA

Tisak na različitim vrstama materijala kao što su karton bijelo-sivi, bijelo-bijeli, bijelo-smeđi, metalizirani, hologramski i dr. s različitim mogućnostima dorade (tisak folijom, utiskivanje, tisak Brailleovog pisma, UV-lak, kombinacije lakova, plastifikacija, tisak folije na poleđinu) za strojna i ručna formiranja, za farmaceutsku, prehrambenu, kozmetičku, duhansku, kemijsku, tekstilnu, obućarsku, metalnu, drvnu i druge industrije. Kutije mogu biti s prozorčićem i folijom na poleđini. Laserski izrađenim alatom za štancanje postižemo maksimalnu preciznost dorade što je bitno za sve kutije koje se strojno formiraju.

KAŠIRANA KARTONSKA AMBALAŽA

Kaširamo sve vrste materijala s mogućnošću dorade, kao što je tisak folijom, plastifikacija, laminacija, UV-lakiranje. Ambalaža se koristi kao komercijalna, komercijalno-transportna ili različiti podmetači. Primjer su kutije za tekućine (“bag in box”), kutije za vina, kutije za torte i kolače, kutije za kućanske aparate, reklamni materijali – podlošci, posteri i slično.

PAPIRNATE ETIKETE ZA ALKOHOLNA I BEZALKOHOLNA PIĆA

Izrada etiketa na alkalnim i nealkalnim papirima, bijelim i metaliziranim papirima u višebojnom tisku s mogućnostima dorade štancanjem ili rezanjem npr. nepravilnih oblika. Nadalje, mogućnost izrade “peel-off” etiketa za nagradne igre s varijabilnim tiskom, mogućnost tiska termo bojama.

SAMOLJEPLJIVE ETIKETE OD PAPIRA I FOLIJA U ARKU ILI ROLI

Etikete mogu biti izrađene na bijelom, prozirnom, metaliziranom materijalu (ovisno o namjeni), sa različitim vrstama ljepila – za mokru, suhu, smrznutu, plastičnu, folijsku, metalnu, kartonsku i druge podloge. Mogućnost dorade tiskom različitih vrsta folija (mat, sjajne, hologramske i dr.), reljefnim tiskom ili numeracijom.

FLEKSIBILNE ETIKE IZ ROLE

Proizvodnja obuhvaća etikete (od materijala PP, PE i SLIV) za boce za vodu, sokove, alkoholna pića i ostale slične primjene.

LUTRIJSKI PROGRAM

Obuhvaća loto listiće, ekspres, instant lutrije, te mogućnost izrade različitih strugalica ili srećaka za druge nagradne igre s varijabilnim podacima.

MARKETING MATERIJALI

Kalendari, blokovi, rokovnici, brošure, igraće karte, prospekti, katalozi, plakati, naljepnice, pozivnice, posjetnice i drugo.
Opcija tiska u više boja s različitim mogućnostima dorade.

PAPIRNATE VREĆICE I VREĆE

Od 0,2 kg do 50 kg: otvorene vreće, otvorene vreće s faldom, vrećice s ručkom, ventil vreće, shopping vreće i vrećice s faldom za mlinarsko-pekarsku industriju, građevinsku i kemijsku industriju. Kod izrade koristi se natron papir (bijeli i smeđi), oslojeni natron ili natron papir s HD-PE folijom.

KNJIGE

Paleta proizvoda koje proizvodimo obuhvaća i monografije, knjige tvrdog i mekog uveza, časopise, kataloge, mape, POS materijale.

Kontakt

Grafičar d.d. Ludbreg, Frankopanska 89, 42230 Ludbreg
042/810 300

GDJE SE NALAZIMO