PRIPREMA

Za svaki Vaš proizvod ukoliko je potrebno naš tim će predložit rješenje pakiranja. Od same ideje i izrade konstrukcije i nacrta, izradit ćemo i maketu vašeg proizvoda, te probni otisak na Epson Stylus Pro printerima koji su kalibrirani i podešeni da simuliraju otisak ovisno o vrsti materijala na kojem će se tiskati.

Pripremu za tisak radimo u Adobe programima, a  ovisno o tehnici tiska tiskovne forme izrađujemo CTP tehnologijom.

Za proces izrade vaše ambalaže od ideje, izrade nacrta, dizajna i pripreme za tisak, do izrade probnog otiska i izrade tiskovne forme, pa do samog tiska naklade, dorade i na kraju gotovog proizvoda brinut će se naš tim stručnjaka.

 „Zapakirat“ ćemo Vaš proizvod u ambalažu kakvu zaslužuje.

TISAK

Offset tisak do B1 formata na različitim vrstama papira i kartona (od 40g/m2 do 500g/m2). Mogućnost tiska na metaliziranim podlogama, mogućnost lakiranja različitim vrstama lakova (WD, UV) – parcijalnog lakiranja, kombinacija mat-sjajni lak i dr. Spektrofotometrijska mjerenja i kontrolirani tisak garantira kvalitetan otisak i ponovljivost naklada bez odstupanja. Za tisak koristimo sve materijale, boje i lakove koji su namijenjeni za tisak ambalaže za prehrambenu i farmaceutsku industriju, te ispunjavaju sve zahtjeve u skladu s važećim EU direktivama zdrastvene i ekološke ispravnosti.

Flekso tisak – izrada svih vrsta etiketa iz role na različitim materijalima. Tisak do 8 boja, mogućnost lakiranja mat ili sjajnim lakovima. Mogućnost dorade različitim vrstama folija (mat, sjajne, hologramske i dr.), reljefnim tiskom ili numeracijom.

Tisak vodenim bojama i formiranje vrećica i vreća od natrona (od 0,2 do 50 kg)

Digitalni tisak – manje naklade do formata A3+ (330 x 480mm)

DORADA

Suvremeno opremljena dorada može ispuniti sve zahtjeve naših kupaca. Specijalizirani smo za izradu komercijalnih kutija svih vrsta, najviše za prehrambenu, farmaceutsku, kozmetičku i tekstilnu industriju, kao i za izradu kaširane ambalaže od valovitog kartona za različite namjene (kutije za tekućine – Bag in Box, Shelf ready ambalaže…), izradu monografija, knjiga tvrdog i mekog uveza, časopisa, kataloga, mapa, POS materijala. Osim štancanja, lijepljenja, od doradnih procesa imamo i mogućnost plastifikacije, tiska folijom do B1 formata, reljefnog tiska, Brailleovog pisma, lijepljenja folije na kutije s prozorom, inkjet ispisa (numeracija, kodovi za nagradne igre,…), a kompletnu cjelinu zaokružuju savijačice, linije za meki uvez, šivačica, te linija za klamani uvez.